Φθινόπωρο / Χειμώνας '17 - Οι τάσεις της μόδας στα νύχια

ΑΠΟ: Eshoped Admin ΣΕ: Root ΣΤΙΣ: ΣΧΟΛΙΟ: 0 Hit: 666

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν οι σχεδιαστές μόδας δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία στα νύχια μια γυναίκας. Πλέον, όμως, και τα νύχια αποτελούν ένα σημείο αναφοράς στην εμφάνισή μας και οι σχεδιαστές δίνουν βαρύτητα, δείχνοντας μια ξεχωριστή φαντασία.

Δικαιολογημένα, βέβαια, αφού το μέγεθος και το σχήμα των γυναικείων νυχιών, το χρώμα και τα σχέδια που έχουν, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του ευρύτερου ντυσίματος και λουκ της. Για παράδειγμα, ένα ντύσιμο που συνοδεύεται από περιποιημένα, μακριά, κατακόκκινα νύχια, έχει ένα πιο σέξι αποτέλεσμα σε σύγκριση με το ίδιο ντύσιμο που συνοδεύεται από περιποιημένα μεν, κοντά και βαμμένα με ένα απαλό μανικιούρ (προς το διαφανές) ίσα – ίσα για να μη μένουν εντελώς άβαφα τα νύχια.

Αυτό ακριβώς είναι που έχουν συνειδητοποιήσει τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι σχεδιαστές μόδας και, εκτός των ρούχων, των μαλλιών, των παπουτσιών και των αξεσουάρ, αφιερώνουν χρόνο στο σχεδιασμό και την επιμέλεια του μανικιούρ των μοντέλων τους.
Για την περασμένη άνοιξη (άνοιξη 2016), οι τάσεις της μόδας στα νύχια αφορούσε τα στρογγυλεμένα νύχια, καθώς και τα τετράγωνα με οβάλ κατάληξη νύχια. Με άλλα λόγια, στις πασαρέλες τότε αποφεύχθηκαν οι γωνίες στα νύχια.

Για την ερχόμενη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017, οι τάσεις της μόδας στα νύχια δε φαίνεται να έχουν τροποποιηθεί ιδιαίτερα. Τα κοντά και στρογγυλά νύχια είναι εκείνα που συμφωνούν με τις τάσεις της μόδας που δημιουργούν οι πολυάριθμοι σχεδιαστές. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στα νύχια για Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017, οι τάσεις της μόδας επιτάσσουν τα:

  • Στρογγυλεμένα
  • Οβάλ
  • Τετράγωνα με οβάλ κατάληξη
  • Μακριά αμυγδαλωτά

Αναφορικά με τα βερνίκια, το είδος των μανό και ευρύτερα τη διακόσμηση των νυχιών για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017, οι τάσεις της μόδας είναι οι ακόλουθες:


#1: Σκουρόχρωμα/ Σκοτεινά χρώματα

Από τις επικρατέστερες και πιο διαδεδομένες επιλογές βερνικιών ήταν οι πολύ σκουρόχρωμες αποχρώσεις των χρωμάτων. Μαύρο, ιδιαιτέρως σκούρο μπλε, σκούρες αποχρώσεις του γκρι, έντονο μπορντό, πραγματικά σκούρα μωβ και άλλα αποτέλεσαν τη βασική πρόταση των σχεδιαστών.
Μερικοί αξιοποίησαν το μαύρο χρώμα ως βάση του μανικιούρ των μοντέλων τους και προσέθεσαν ποικίλα σχέδια, όπως αυτό των παγωμένων βουνοκορφών που λιώνουν και εμφανίστηκαν στα νύχια γνωστού μοντέλου. Άλλοι, μετερχόμενοι επίσης το μαύρο ως βάση, επέλεξαν να τροποποιήσουν την υφή και την όψη του, κάνοντάς το είτε να φαίνεται σαν ένα βελούδινο μανικιούρ είτε κάνοντάς το πιο ματ κ.λπ. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συνδύασαν τις σκοτεινές αποχρώσεις στα νύχια με το μακιγιάζ των μοντέλων τους και πιο συγκεκριμένα με τα υλικά και τα χρώματα που χρησιμοποίησαν για να βάψουν τα μάτια και τα χείλη των τελευταίων.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το έντονα σκούρο μανικιούρ αποτελεί αναμφίβολα για φέτος τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 must για εμάς τις γυναίκες που θέλουμε να είμαστε στη μόδα και να περιποιούμαστε τα νύχια μας. Το εν λόγω μανικιούρ προσδίδει ένα στυλ κομψό αφενός, έντονο, προκλητικό ή ακόμη και «μοχθηρό» αφετέρου.

 

 

#2: Ασημί νύχια

Από την προηγούμενη κιόλας σεζόν, τα ασημί νύχια είναι μία από τις τεράστιες τάσεις της μόδας. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελούν μια ωδή στο μέλλον, αφού όλα κάποτε μπορεί να είναι μεταλλικά και τόσο αστραφτερά και λαμπερά!
Δείτε τις φωτογραφίες για τα ασημί νύχια και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

 

 

#3: Μανικιούρ με Glitter

Το glitter ήταν και για την άνοιξη 2016 top επιλογή των σχεδιαστών στα πάντα· ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ, παπούτσια και νύχια. Και για φέτος ( Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 ) οι τάσεις της μόδας στα νύχια δεν μπορούσαν παρά να επιτάσσουν το glitter ως μία από τις κορυφαίες επιλογές κάθε γυναίκας.
Οι σχεδιαστές και οι σχεδιάστριες μόδας αξιοποίησαν το glitter τόσο ως επικάλυψη σε όλο το μήκος των νυχιών όσο και για να σχεδιάσουν ποικίλα σχήματα και σχέδια, όπως χρυσά αστεράκια, πάνω στα ήδη βαμμένα νύχια – σκουρόχρωμα και ανοιχτόχρωμα.
Αξιοπρόσεκτη ήταν η επιλογή σχεδιαστή μόδας να επεκτείνει το glitter που κάλυπτε ολόκληρο το νύχι και στα πετσάκια και λίγο παραπέρα στα δάχτυλα, προκαλώντας αίσθηση και δείχνοντας στα κορίτσια και τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο μια από τις καινοτόμες και εντυπωσιακές τάσεις της μόδας στα νύχια!

 

 

#4: Προσθέτοντας γραμμές στα νύχια

Όπως και πέρυσι, έτσι και για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017, οι τάσεις της μόδας στα γυναικεία νύχια περιλαμβάνουν γραμμές, κάτι που θα λέγαμε πως ήταν αναμενόμενο. Μιλάμε για κάθετες ή/ και οριζόντιες γραμμές πάνω στα – μονόχρωμα συνήθως – βαμμένα νύχια. Απλές γραμμές, που πολύ εύκολα η καθεμία μπορεί να προσθέσει στο μονόχρωμο μανικιούρ της, και να διαμορφώσει ένα εξαίρετο στυλ στα νύχια της, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα και με τα πάντοτε στη μόδα ρούχα που έχουν γραμμές.


 

#5: Μανικιούρ με δύο χροιές

Ενώ το μονόχρωμο βερνίκι πάνω στα νύχια είναι από μόνο του εξαιρετικό και αναδεικνύει το συνολικό λουκ κάθε γυναίκας, προσθέτοντας στα νύχια μία επιπλέον απόχρωση, είτε κοντινή και σχετική με το άλλο χρώμα είτε εντελώς άσχετη χρωματικά με εκείνο, κάνουμε το μανικιούρ καθώς και το σύνολο στυλ μας πιο όμορφο, κομψό και περιποιημένο.

 

 

#6:Πολύ απλά – κλασικά νύχια

Όλες είμαστε λίγο ή πολύ κλασικές με τις στιλιστικές μας επιλογές, άρα και με τις προτιμήσεις μας γύρω από το μανικιούρ μας.
Πάλι καλά (!), για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017, οι τάσεις της μόδας συμπεριλαμβάνουν τα πολύ απλά και κλασικά νύχια.
Τα διάφορα taupe colors  που λέμε είναι φέτος στη μόδα και πιστεύουμε ότι πολλές από εσάς θα τα προτιμήσετε για μεγάλο μέρος τη σεζόν. Αναφερόμαστε σε ένα μανικιούρ που γίνεται από απαλά χρώματα του γκρι, καφέ και μπεζ φάσματος. Είναι ένα είδος μανικιούρ που ταιριάζει για κάθε περίσταση· σχολείο, χώρος εργασίας, βραδινή έξοδος κ.λπ.. Είναι ένα είδος μανικιούρ που καθιστά τα νύχια φροντισμένα, ιδιαιτέρως κομψά, χωρίς ωστόσο να ξεχωρίζουν πολύ, να προκαλούν ή να «κάνουν το μπαμ».
Δοκιμάστε, λοιπόν, να βάφετε τα κοντά και στρογγυλά νύχια σας κάθε φορά και σε μία διαφορετική τέτοια απόχρωση και θα είστε για το μισό αυτό χρόνο σύμφωνες με τις τάσεις της μόδας!
#7: Πολύ «διασκεδαστικά» σχέδια στα νύχια

O.k., ολοκληρώσαμε τις πιο «φυσιολογικές» για το ευρύ κοινό τάσεις της μόδας στα νύχια για την ερχόμενη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017. Μπορούμε πλέον κάλλιστα τώρα σε αυτό το σημείο να σας μιλήσουμε για μερικά πιο extreme μανικιούρ που παρουσίασαν στις πασαρέλες τους οι σχεδιαστές.
Κάποιοι τοποθέτησαν πούπουλα-γουνάκια, κάνοντας τα γυναικεία νύχια ακόμα πιο θηλυκά, σέξι και παιχνιδιάρικα, ενώ άλλοι δε δίστασαν να προσθέσουν ολόκληρα αντικείμενα, όπως μεμονωμένα μάτια, στις άκρες των δακτύλων! Είναι νύχια που σε κάθε περίπτωση δε μένουν απαρατήρητα, προκαλούν, εντυπωσιάζουν και χαρίζουν στη γυναίκα μία ίσως διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη διάθεση από τη μία, ενώ από την άλλη σίγουρα ξεχωρίζουν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ